Team

Joke

Joke Pottie studeerde af in 1995 aan de universiteit Gent. Na 5 jaren gewerkt te hebben in verscheidene grote praktijken zowel in België als Frankrijk, startte ze de praktijk alleen in het centrum van Gistel. Steeds met dezelfde gedrevenheid, dag en nacht beschikbaar, leergierig wat betreft  nieuwe diagnosemogelijkheden en revolutionaire operatietechnieken. Ook het up-to-date blijven aangaande ziektetoestanden/verloop, zorgde ervoor dat er van een bepaalde filosofie  in de praktijk kan gesproken worden. Diezelfde filosofie wordt steeds bewaard en doorgegeven aan jongere collega’s.

Haar interesse ligt vooral in het perfect en nauwgezet afwerken van een consultatie, zowel professioneel als emotioneel. Ook orthopedie en medische beeldvorming liggen haar nauw aan ’t hart.

Justine (assistente)

Justine is sinds 2013 met onderscheiding afgestudeerd aan de Katholieke Hogeschool te Roeselare (Katho/Vives). In 2012 liep ze stage in de praktijk, toen nog in de Galgestraat gevestigd. Elke weekdag is ze in de praktijk te vinden. Haar takenpakket omvat verscheidene aspecten, gaande van pre-operatie (scheren, scrubben), assisteren bij operaties en de nazorg hiervan. Ze zorgt voor het reinigen en steriel maken van het operatiemateriaal. Ook helpt ze de collega's bij de medische beeldvorming. Daarnaast staat ze ook in voor het verzorgen van gehospitaliseerde dieren en de toediening van hun medicatie. Ze geeft u als klant graag algemeen advies over de ideale voeding voor uw huisdier, de ontworming en al uw andere diergeneeskundige vragen. Bij Justine kun je vanaf heden ook terecht met gedragsproblemen bij de kat. Ze volgende verschillende bijscholingen om de kat en haar (natuurlijke) gedrag beter te begrijpen. Sinds kort kan er op de praktijk ook een artroseprogramma gevolgd worden. Stap voor stap leren we verscheidene technieken aan om de hond terug fitter, beweeglijker en minder stram te maken

Rein