Team

Joke

Joke Pottie studeerde af in 1995 aan de universiteit Gent. Na 5 jaren gewerkt te hebben in verscheidene grote praktijken zowel in België als Frankrijk, startte ze de praktijk alleen in het centrum van Gistel. Steeds met dezelfde gedrevenheid, dag en nacht beschikbaar, leergierig wat betreft  nieuwe diagnosemogelijkheden en revolutionaire operatietechnieken. Ook het up-to-date blijven aangaande ziektetoestanden/verloop, zorgde ervoor dat er van een bepaalde filosofie  in de praktijk kan gesproken worden. Diezelfde filosofie wordt steeds bewaard en doorgegeven aan jongere collega’s.

Haar interesse ligt vooral in het perfect en nauwgezet afwerken van een consultatie, zowel professioneel als emotioneel. Ook orthopedie en medische beeldvorming liggen haar nauw aan ’t hart.

Justine (assistente)

Justine is sinds 2013 met onderscheiding afgestudeerd aan de Katholieke Hogeschool te Roeselare (Katho/Vives). In 2012 liep ze stage in de praktijk, toen nog in de Galgestraat gevestigd. Elke weekdag is ze in de praktijk te vinden. Haar takenpakket omvat verscheidene aspecten, gaande van pre-operatie, assisteren bij operaties en de nazorg hiervan. Ze zorgt voor het reinigen en steriel maken van het operatiemateriaal. Ook helpt ze de collega's bij de medische beeldvorming. Daarnaast staat ze ook in voor het verzorgen van gehospitaliseerde dieren en de toediening van hun medicatie. Ze geeft u als klant graag algemeen advies over de ideale voeding voor uw huisdier. Ook voor dieren met specifieke problemen die een therapeutische voeding dienen te krijgen, dieetadvies, moeilijke eters enz. Voor al deze zaken kun je bij haar terecht, idem voor al uw andere diergeneeskundige vragen. Bij Justine kun je vanaf heden ook terecht met gedragsproblemen bij de hond en kat, voor puppy- en of kittenadvies.  Sinds kort kan er op de praktijk ook een artroseprogramma gevolgd worden. Stap voor stap leren we verscheidene technieken aan om de hond terug fitter, beweeglijker en minder stram te maken

Rein

Rein heeft in 2020 haar studies diergeneeskunde aan de faculteit UGent beëindigd. Voor haar studies diergeneeskunde, heeft ze in 2014 ook een bachelordiploma Agro- en Biotechnoligie met afstudeerrichting Dierenzorg aan de Hogeschool Gent behaald. Wat ze zo leuk vindt aan diergeneeskunde?
Werkelijk alles! maar als ze dan toch moet kiezen, dan gaat haar voorkeur uit naar chirurgie. Natuurlijk vindt ze het ook fijn om jullie tijdens de consultaties met raad en daad bij te staan. In de toekomst zou Rein zich nog verder willen verdiepen in de chirurgie, dermatologie en de bijzondere huisdieren. Wanneer ze niet aan het werk is, houdt ze van reizen, lekker eten en avontuurlijke wandelingen maken.

Fien