Team

Joke

Joke Pottie studeerde af in 1995 aan de universiteit Gent. Na 5 jaren gewerkt te hebben in verscheidene grote praktijken zowel in België als Frankrijk, startte ze de praktijk alleen in het centrum van Gistel. Steeds met dezelfde gedrevenheid, dag en nacht beschikbaar, leergierig wat betreft  nieuwe diagnosemogelijkheden en revolutionaire operatietechnieken. Ook het up-to-date blijven aangaande ziektetoestanden/verloop, zorgde ervoor dat er van een bepaalde filosofie  in de praktijk kan gesproken worden. Diezelfde filosofie wordt steeds bewaard en doorgegeven aan jongere collega’s.

Haar interesse ligt vooral in het perfect en nauwgezet afwerken van een consultatie, zowel professioneel als emotioneel. Ook orthopedie en medische beeldvorming liggen haar nauw aan ’t hart.

Justine (assistente)

Justine is sinds 2013 met onderscheiding afgestudeerd aan de Katholieke Hogeschool te Roeselare (Katho/Vives). In 2012 liep ze stage in de praktijk, toen nog in de Galgestraat gevestigd. Elke weekdag is ze in de praktijk te vinden. Haar takenpakket omvat verscheidene aspecten, gaande van pre-operatie (scheren, scrubben), assisteren bij operaties en de nazorg hiervan. Ze zorgt voor het reinigen en steriel maken van het operatiemateriaal. Ook helpt ze de collega's bij de medische beeldvorming. Daarnaast staat ze ook in voor het verzorgen van gehospitaliseerde dieren en de toediening van hun medicatie. Ze geeft u als klant graag algemeen advies over de ideale voeding voor uw huisdier, de ontworming en al uw andere diergeneeskundige vragen. Bij Justine kun je vanaf heden ook terecht met gedragsproblemen bij de kat. Ze volgende verschillende bijscholingen om de kat en haar (natuurlijke) gedrag beter te begrijpen. Sinds kort kan er op de praktijk ook een artroseprogramma gevolgd worden. Stap voor stap leren we verscheidene technieken aan om de hond terug fitter, beweeglijker en minder stram te maken

Eva

Eva studeerde in 2013 met onderscheiding af aan de universiteit Gent. Na ruim drie jaar ervaring in verschillende praktijken in binnen- en buitenland komt zij sinds april 2017 ons team versterken. Eva doet zowel de consultaties als de operaties. Ze is geïnteresseerd in alle vakgebieden binnen de diergeneeskunde, maar in het bijzonder in chirurgie en inwendige ziekten.

Ilse

Ilse is afkomstig uit Westkapelle en studeerde in 2016 met onderscheiding af aan de universiteit Gent. Ook zij deed zowel ervaring op in binnen- als buitenland alvorens ze in oktober 2018 in onze praktijk kwam werken. Ze volgt momenteel nog een extra 2 jaar durende opleiding in Gent voor vakdierenarts kleine huisdieren, om op de hoogte te blijven van de meeste recente updates.  Ze neemt graag zowel de consultaties als de operaties voor haar rekening. De eerstelijns diergeneeskunde boeit haar elke dag, maar haar speciale interesses gaan uit naar interne geneeskunde, in het bijzonder endocrinologie en weke delen chirurgie. Maar ook gedrag vindt ze erg interessant, ze hoopt zicht hierin verder te kunnen verdiepen in de toekomst.